Τι κανουμε

Με το Yellow Investment σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε άδεια ταξί Αθηνών με όχημα ή χωρίς ως επένδυση, αναλαμβάνοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την πλήρη διαχείριση. Ουσιαστικά, γίνεστε κάτοχος μιας διαχρονικά αναπτυσσόμενης επιχείρησης η οποία σας αποφέρει ένα μηνιαίο σταθερό εισόδημα χωρίς άγχος, κόπο και χρόνο.

Πως το κανουμε

Με ή χωρίς τη φυσική σας παρουσία, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μεταβίβασης του ταξί ή της άδειας στο όνομά σας και το θέτουμε σε κυκλοφορία. Στη συνέχεια το ενοικιάζουμε σε επαγγελματίες οδηγούς και σας αποδίδουμε το συμφωνηθέν μηνιαίο μίσθωμα έως ότου αποφασίσετε τη μεταπώλησή του.

Κεφαλαιο και αποδοσεις

Η επιχείρησή σας αποφέρει μόνο καθαρό κέρδος, καθώς πάγια έξοδα, πιθανές ζημίες, φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εμάς. Ωστόσο, αν θέλετε να εισέλθετε δυναμικά στον κλάδο αγοράζοντας πάνω από μια άδεια λειτουργίας ταξί, μπορούμε να το αναλάβουμε.

Στρατηγικη εξοδου

Όσο επιτυχημένο και αν είναι το επιχειρηματικό εγχείρημα, κάποια στιγμή ίσως επιλέξετε να συνταξιοδοτηθείτε, να χρησιμοποιήσετε τα έσοδα για να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να αναγκαστείτε να το τερματίσετε λόγω αλλαγής των οικονομικών σας συνθηκών. Όταν συμβεί αυτό, η Yellow Ιnvestment έχει απλή και σαφή στρατηγική εξόδου. Μετά από την ελάχιστη διάρκεια της σύμβασης, η οποία θα οριστεί από κοινού, έχετε κάθε δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να πουλήσετε μέρος ή ολόκληρη την ιδιοκτησία σας. Όπως και στην αρχή της συνεργασίας μας, έτσι και τώρα, η φυσική σας παρουσία δεν θα είναι απαραίτητη. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία πώλησης και μεταφέρουμε τα χρήματα σε εσάς με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε.

 
Καλεστε σημερα κιολας για να σας παρουσιασουμε πρωτοποριακες ευκαιριες

Καλέστε μας στο 2108310011